U novinama "Nova" čitajte šta je sve prećutao predsednik Aleksandar Vučić o projektu "Jadar" u tekstu "Vlast se lažima pere od prodaje Srbije 'Rio Tintu'". Baveći se ranijim dokumentima prethodnih vlasti, skriva se - da je u Memorandumu iz 2017. godine izražena spremnost Vlade Srbije da utiče na loklane samouprave u postupku izdavanja dozvola za otvaranje rudnika. Šta još skriva čitajte u našem izdanju u petak.

Ekipa „Nove“ bila je u Leštanima, nadomak Beograda, gde je eksplodirala fabrika raketnog goriva. Deset dana kasnije konkretni uzroci tragedije, u kojoj su trojica radnika izgubila život, se ne znaju, ali se već zna gde će premestiti fabriku.

„Srećna sam kad teški bolesnici konačno stanu na noge“ kaže za „Novu“ Tatjana Adžić Vukičević, direktorka Kovid-bolnice u Batajnici na godišnjicu otvaranja ove ustanove.

Da građani koji se nađu sa druge strane blokade neće moći da računaju na pomoć policije, tema je teksta „Bez Vulinove linije za građane koje budu gazili bagerom“.

Pevačica Nataša Bekvalac kaže za „Novu“ da „ne traga za muškarcima jer je i ovako kompletna“. „Terapije kod psihologa me uče da ne gledam unazad i da prošlost ostavljam iza sebe“ kaže ona.

Istraživali smo koliko zarađuju fudbalski funkcioneri u Srbiji u tekstu pod naslovom „Bjeković sedam hiljada, Šurbatovič šest, a Vazura 5.000 evra“. Plata Zvezdana Terzića je tajna, ali upućeni tvrde da nema sumnje da plate u Crvenoj zvezdi nisu ispod nivoa primanja funkcionera u Fudbalskom savezu Srbije i Partizanu.

BONUS VIDEO: Veselinović: Sramota ko nam je gradonačelnik

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare