U novinama "Nova" u sredu pročitajte kako kadruje Vučić u tekstu "Sandra Božić i Maja Gojković kao stručnjaci za nuklearnu energiju".

Miroslav Bogićević , vlasnik „Farmakoma MB“ za „Novu“ kaže da prodaje svojih 50 odsto udela u dnevnim novinama „Politika“.

„To sve radi moj advokat, ne znam detalje, obavestiće me kad se vidimo. Znate ja imam nanogicu i ne mogu da idem na razgovore, a telefonom nećemo da pričamo“ kaže Bogićević i dodaje da će „onaj ko prvi da pare dobiti njegov udeo u ‘Politici'“.

Lekari apeluju na roditelje da decu zaštite od morbila jer nikada nije bio manji odziv za MMR vakcinu i da preti epodijemija malih boginja.

Izvori „Nove“ iz Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ tvrde da je manje do 40 odsto dece u prvih šest meseci primilo vakcinu.

Suđenje Veljku Belivuku ne može da počne jer je sudija kojoj je dodeljen predmet otišla na bolovanje.

„Sudija Zorana Trajković, posle samo nekoliko dana od doluke da joj bude dodeljen predmet, dostavila je doznake o bolovanju, zbog čega su svi u sudu odmah posumnjali da je Belivuk razlog odsustva sudije Trajković“ navode izvori „Nove“ iz suda.

BONUS VIDEO: Najlepši snimci jedne Beograđanke na proputovanju oko sveta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar