U novinama "Nova", u petak, pročitajte ko će kopati mineral kojim se Vučić hvali: "Put kalcita vodi do firmi bliskih vlasti".

Predstavništvo “Mistik minerals kopa”, koje je ušlo u vlasničku strukturu „Belkal Hana“, koji je otkrio kalcit, na istoj su adresi kao firma “Doli Bel”, čiji su suvlasnici Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, ali i još nekoliko preduzeća, koja su neretko dobijala poslove od države.”

Građani Beograda, Čačka, Pirota i Užica guše se od zagađenja.

“Zagađenje u Srbiji, a naročito u Beogradu, nije nikakva novost. Međutim, ono što se pretprošle noći desilo u glavnom gradu uznemirilo je mnoge – vazduh je sat iza ponoći bio u ‘ljubičastoj’ zoni u skoro svim opštinama, a u svim je bio opasan.”

Radovanovići su primer da se od poljoprivrede može uspešno živeti: Imaju 50 plastenika i podižu četvoro dece.

“Porodici iz Brezovice kod Uba radni dan počinje u pet ujutru, jer osim uzgoja organskog povrća, imaju još i krave, bikove, kokoške…”

Najozbiljnije odmeravanje strateških oružanih sistema supersila: Raketni dvoboj Amerike i Rusije – „Patriot“ protiv “Sarmata”.

“SAD su obećale da u Ukrajinu pošalju svoj najsavremeniji raketni sistem, Moskva upozorava da to ne rade.”

Nebojša Zelenović, kopredsednik stranke Zajedno, u razgovoru za naš list poručuje: Spremni smo za izbore u glavnom gradu.

“Stranka sada ulazi u predizbore, koji će odlučiti ko će biti nosilac naše liste na beogradskim izborima.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Da li ste ga nešto razumeli? Predsednik Regulatorne komisije za energetiku „objasnio“ novu formulu za račune

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar