U novinama "Nova", u četvrtak, pročitajte: Da li je koalicija naprednjaka i socijalista pod znakom pitanja; Srpkinje iz Antalije svedoče o katastrofi u Turskoj: "Od zemljotresa se može pobeći, ali ne i od preživljene traume"; Proverite i kakve su cene smeštaja u manjim zimskim centrima u Srbiji.....

Kao grom iz vedra neba stigla je vest o razdoru između Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Premda je lider SPS Ivica Dačić juče nakon sastanka sa Aleksandrom Vučićem rekao da se saradnja nastavlja, predsednik SNS nije u potpunosti isključio mogućnost novih izbora ove godine. Koalicija je, dakle, i dalje pod znakom pitanja, a samim tim i Vlada Srbije, piše „Nova“.

Ako vlast sprovede sve što je naumila glavni grad neće ličiti na sebe: I Sajam će žrtvovati zbog Beograda na vodi.

„Beogradski sajam“ se, po svemu sudeći, sa dobro poznate lokacije u Bulevaru vojvode Mišića seli u Surčin, tik pored novog Nacionalnog stadiona, piše „Nova“.

Srpkinje iz Antalije svedoče za „Novu“ o katastrofi koja je zadeseila Tursku: Od zemljotresa možete pobeći, ali od preživljene traume nikada.

Iako nisu bile u epicentru razornog potresa, koji je gotovo sravnio sa zemljom gradove na jugoistoku zemlje, naše sagovornice otkrivaju kako izgleda život na tlu koje gotovo nikada ne miruje.

Neradni dani povodom Dana državnosti su 15. i 16. februar, a njih će mnogi spojiti sa vikendom i tako dobiti priliku za pravi porodični odmor. A gde u Srbiji možete da otputujete sa decom i koliko to košta?.

Osim Zlatibora i Kopaonika, tu su i druge zanimljive lokacije za odmor na svežem planinskom vazduhu, grudvanje, sankanje i ostale zimske čarolije, a pritom znatno povoljnije.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Šta će biti sa stanovnicima naselja „Partizan“, gde je planirano izmeštanje ZOO Vrta?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar