U novinama "Nova" u petak pročitajte da li Vučić pominjanjem 1944. preti nestašicama, švercom i inflacijom. Istoričar Milivoj Bešlin kaže da mu nije jasno zašto baš 1944. kada su prve godine rata bile teže. "Za građane Srbije jeste značila glad i nestašicu ali i novi početak" - kaže on.

Srbija će na uvoz struje potrošiti više od miljardu evra, a gubitke nastale zbog lošeg rukovođenja građani će plaćati kroz više račune za struju, a pojedini strućnjaci upozoravaju da će biti dobro ako ne bude nestašica.
 Ljudi moraju da znaju istinu- mi uglja više nemamo i nećemo ga imati još najmanje dve godine“ kaže dušan Nikezić, ekonomista i predsednik Resornog odbora Stranke slobode i pravde.
Stevan Stevanović najlsabija je karika koju niko ne nominuje u „Srvajveru“. Stevanovo često „saučesništvo“ sa Milicom Dabović u pokušajima da Nađu predstavi kao nekoga ko bi trbalo da napusti „Srvajver“ što pre, uičinili su ga trenutno jednim od najomraženijih takmičara.
„Novak je najbolji ikada, može da osvoji 21. grend slem“ kaže za „Novu“ Barbara Šet, komentatorka „Eurosporta“.
„Dolazi na Rolan Garos kao aktuelni šampion i nije mogao da igra na Australijan openu i biće supermotivisan da igra dobro tamo – navodi Šet.
Saznjate da li je istina ili zabluda tvrdnja da ćete smršati ako šetate pola sata dnevno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar