U novinama Nova u ponedeljak pročitajte, država porukama oko Evroprajda sluđivala građane – Vučić stvorio haos oko šetnje.

“Sad je slao poruke koje su sluđivale i desničare i proevropski nastrojene građane. Prajda će biti, Prajda neće biti… To će dovesti do sukoba u nekom trenutku, jer se razlike produbljuju. Zavadi pa vladaj u bukvalnom smislu, jer je najlakše vladati duboko podeljenim društvom i Aleksandar Vučić to zna”, navodi za naš list Igor Avžner, marketinški stručnjak.

Mesečni troškovi četvoročlane porodice za osnovne potrebe 70.000 dinara, svedoče Petrovići.

“U ’fiksne’ troškove ne ubrajaju opremanje dece za školu, kupovinu knjiga i patika, rate za ekskurzije, sportske rekvizite, zimnicu, eventualne kvarove na kolima ili popravku uređaja u kući.”

Vlažan lignit i mazut iz peći EPS-a truju vazduh

“Zemlja pomešana s vlažnim lignitom u kotlovima mogla bi da poveća emisije PM čestica iz postrojenja, jer PM čestice su zapravo jako sitna prašina koja sadrži teške metale”, objašnjava za Novu Milenko Jovanović, osnivač NEA i nekadašnji načelnik Odeljenja za kontrolu kvaliteta vazduha u Agenciji za zaštitu životne sredine.

Kako prepoznati prevarante među ponudama stručne pomoći: “Opasni lažni psiholozi vrebaju po internetu”.

“Energetski terapeut postoji samo u nečijoj glavi. Akreditovan na papiru u ovoj državi ne postoji. To su marketinški potezi kreirani da privuku ljude dok ne kupe takvu uslugu”, kaže na sve to psihološkinja Snežana Milutinović.

Pronađite svoj primerak novina Nova.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar