U novinama Nova u ponedeljak pročitajte, Kiril Martinov, glavni urednik “Novaje Gazete”: Putin više nije popularan, nego ga se u Rusiji plaše.

“Mislim da je najveći problem u tome što nismo videli najgori deo ovog rata. Ako ne možete da pobedite, morate da povisite ulog, a mislim da je Putin spreman na to. Bitno pitanje je da li će, ili bolje reći, kada će, iskoristiti nuklearno oružje”, kaže u ekskluzivnom intervjuu za „Novu“ Kiril Martinov.

Božo Prelević upozorava: novi zakon o policiji je pretnja za građane.

“Što se tiče Kosova, sukoba i heroja će biti samo u medijima, ostalih tragedija samo u realnosti. Pre 30 godina SPS i radikali obećavali su nebeskoj Srbiji nebesku budućnost, a krali su po zemlji”, navodi u razgovoru Prelević.

Meštani Gadžinog Hana poručuju: Kalcit nas neće spasiti, o njemu slušamo decenijama.

“Meštani navode da u 34 naseljena mesta živi 6.000 ljudi i samo 200 industrijskih radnika, a za samo deset godina, ova opština izgubila je skoro trećinu stanovništva.”

Misteriozna smrt studentkinje čije je telo pronađeno u zaključanom stanu u Mirijevu: “Braća pronašla leš sestre, tragovi upućuju na ubistvo”.

“Ivana K. (26) ležala je na krevetu sa svučenim pantalonama i podignutom majicom, a preminula je najmanje četiri dana pre nego što je pronađena.”

Partizan i Crvena zvezda imaju čime da se ponose pred nastavak igara u Evropi: Panter, Lesor i Vildoza – šuteri koji gaze u Evropi.

Pronađite svoj primerak novina Nova.

***

BONUS VIDEO: Protest u Beogradu povodom 10 meseci ruskog rata u Ukrajini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar