U Novinama "Nova", u sredu, pročitajte: Vučićeva priča o fotografiji iz "Ribnikara " i dalje neuverljiva; Prljava kampanja protiv smenjene tužiteljke iz beogradskog Višeg tužilaštva; Za izgradnju Autobuske stanice u Beogradu novi kredit od 915 miliona dinara.

Predsednikovi argumenti o poseti „Ribnikaru“ neuverljivi: Vučićeva priča o snimku iz „Ribnikara“ sve tanj.

Posle tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ bilo bi očekivano da se na mestu na kojem su stradala nevina deca pojave predsednik države, premijer i gradonačelnik. Bilo bi očekivano da se poklone, polože cveće, upale sveću. Ono što niko nije očekivao jeste da se mesec i po dana kasnije bavimo time da li je predsednik bio u školi, kao što tvrdi da jeste, da li je i zašto bi fotošopirao fotografije.

Nastavak radova na izgradnji nove autobuske stanice u Beogradu: Za završetak BAS-a kredit od 915 miliona dinara.

Radovi će biti finansirani iz kredita državnog Fonda za razvoj u iznosu od 915 miliona dinara, pokazali su podaci iz akcionarskog društva „Beogradska autobuska stanica“ (BAS). U ugovoru o zaključenju kredita za nastavak prve faze radova, navodi se da je BAS-u zaključkom Vlade Srbije početkom juna „odobreno raspolaganje imovinom velike vrednosti“.

Smenjena tužiteljka iz VJT Jasmina Paunović na meti tabloida: Optužili je da štiti „narko-dilera“, a ona ga poslala u zatvor.

Tužiteljka Jasmina Paunović, jedna od „nepodobnih” i „neposlušnih“ tužiteljki, koje je viši tužilac u Beogradu Nenad Stefanović proterao iz Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, već mesecima trpi organizovani progon i šikaniranje na svom radnom mestu, a od pre nekoliko dana i medijski linč u režiji opskurnih režimskih glasila, koji uporno pokušavaju da joj naruše ugled i kredibilitet prenošenjem netačnih i nepotpunih informacija u vezi sa njenim postupanjem u jednom predmetu.

Istorijski uspeh ekipe iz Kolorada: Jokić je šampion NBA!

Košarkaši Denvera pobedili su sa 94:89 Majami Hit u petoj utakmici velikog NBA finala i tako su postali prvi put NBA šampioni u istoriji franšize!

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: Odroni kod Bogutovca