U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Koji srpski gradovi su najzdraviji za život, kako našu stvarnost vidi dramaturg i pisac Božo Koprivica. Grupa Smak proslavila je 50 godina rada, a o jubileju govorio je frontmen grupe, proslavljeni gitarista Radomir Mihailović Točak.

Vučić nema ovlašćenja, a Skupština ne postoji – naslov je teksta u kom Nova istražuje ko u datim okolnostima može da uvede sankcije Rusiji.

U intervjuu sa dramaturgom i piscem Božom Koprivicom, pod naslovom Beograd nikada nije bio primitivniji, saznajte šta je rekao o Vučiću, Valjareviću, Lazi Ristovskom, Mileni Marković, Preletu, Tirketu, Mirku Kovaču, Hitleru, fudbalu, Partizanu i Zvezdi, ali i o tome zašto je ulično vaspitanje isto važno kao i domaće.

Ispratite i kako je proteklo otvaranje Kustendorfa na Mokroj Gori.

Koja mesta u Srbiji nude građanima čist vazduh, vodu i dovoljno zelenila: U izveštajima nadležne agencije poslednjih pet godina piše da većina srpskih gradova ima čist vazduh, što bi po rečima Milenka Jovanovića, „bilo lepo da je istinito“

Pogledajte i kako srpski inženjeri konstruišu kuće u Skandinaviji: Zidovi i krov ove kuće za odmor u celosti su izgrađeni od drvenih panela i montirani na gradilištu za svega nekoliko dana.

***

BONUS VIDEO: DLZ Čedomir Čupić Đurđevdan obraćanje Šekspir – Tolstoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar