U novinama "Nova", u utorak, pročitajte šta su posledice odluke Vlade da Elektroprivreda Srbije postane akcionarsko društvo u tekstu "Otvara se put prodaji EPS".

Ključna stvar je urađena, a to je procena vrednosti imovine i ona je prošla Vladu. Ostalo je još da bude usvojen finansijski izveštaj, nakon čega bi trebalo da krene postupak transformacije, kaže naš izvor iz EPS.

Pokret „Ne davimo Beograd“ je pre mesec dana pokrenuo postupak za zaštitu brenda „Moramo“. Radomir Lazović iz ovog Pokreta za naše novine kaže da je zaštita žiga urađena „po automatizmu“ kako taj naziv ne bi koristili SNS sateliti.

U tekstu pod naslovom „Ne davimo Beograd pokušava da prisvoji brend Moramo“ Đorđe Miketić, član Ekološkog ustanka kaže da za to nisu znali i da su posredno dobili tu informaciju.

Upoređivali smo cene nekretnina u regionu i od Beograda su skuplji samo stanovi u Beču i Zagrebu. U Beogradu je prosečna cena kvadrata 2.223 evra, u Zagrebu 2.500 evra, a u Beču kvadrat ide i do 6.500 evra.

U tekstu „1.000 đaka već 11 meseci bez škole“ o mukama roditelja đaka osnove škole u Batajnici.

„U Batajnci ima mnogo zgrada u novogradnji i one se naprave za nekoliko meseci, a ovde se jedna škola radi godinu dana i ne zna se kada će da bude završena…Kao da prave svemirski brod“, pojašnjava nam jedan od roditelja koji je želelo da ostane anoniman.

Ako želite letovanje na destinacijama koje nisu „izvikane“ i ne želite gužve, pročitajte tekst „Skriveni biseri Grčke i Turske“ u kojem ćete pronaći manje poznate destinacije.

Saznajte tajnu savršene kože i kose Adrijane Lime i kako je pevačica Ana Nikolić prisvojila pesmu koleginice Milice Pavlović.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Na pomolu nova Savamala?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar