U novinama "Nova", u utorak, pročitajte kako se u Srbiji krade na izborima u tekstu pod naslovom "Od hiljadarke, ogreva do zaposlenja deteta".

„Siromašni već trpe inflaciju od deset do 15 odsto“, kaže u razgovoru za „Novu“ Pavle Petrović, predsednik Fiskalnog saveta. On navodi da „javna preduzećča potkopavaju rast“ jer se za njih iz budžeta izdvajaju velika sredstva.

O tome kako je javno preduzeće „sredilo“ posao ministru Tomislavu Momiroviću čitajte u tekstu „Ministru Momiroviću milion od ‘Pošte’ bez tendera“. Porodični hotel ministra građevinarstva, zahvaljujući preduzeću koje vodi bivši ministar Zoran Đorđević, ostvarilo je prihod od 1,2 milioina dinara na ime obuke zaposlenih za koju je izabran baš hotel „Mona“ na Zlatiboru.

Zašto na prestižnom skijalištu nema vode čitajte u tekstu „Kopaonik neće imati vodu bar do Božića, divlja gradnja došla na naplatu“. Cisterna sa pijaćom vodom je postavljena između „Konaka“ i „JAT apartmana “ do 20 časova.

„Političari na Balkanu govore o ulasku u EU, a mole Boga da do toga ne dođe“, kaže za „Novu“ Josip Jutratović, poslanik SPD u Bundestagu.

„Što se tiče režima u Srbiji, moguće je da će izgubiti leđa u Berlinu odlaskom Angele Merkel, ali Srbija, kao i sve ostale zemlje Zapadnog Balkana, neće izgubiti podršku za ulazak u EU“, kaže Juratović.

O najboljoj godini Crvene Zvezde za naš list govori Dejan Radonjić trener košarkaškog kluba.

BONUS VIDEO: Protestna šetnja u Novom Sadu 3. januara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar