Novine „Nova” od utorka pišu kako pacijenti u termalnoj fazi bolesti neće više biti prepušteni sami sebi pošto će kovid bolnice biti pretvorene u palijativne centre. „U zemlji u kojoj godišnje oboli više od 40.000 ljudi, a gotovo 30.000 izgubi bitku s rakom, ovakva vrsta zdravstvenih ustanova je već dugo neophodna“ piše „Nova“.

Predsednik Srbije danas ipak u Tirani na Samitu EU i Zapadnog Balkana, objavljuje list u tekstu „Vučić priznao grešku, ne okreće leđa EU“.

„Čim izgovorite REM, izgovorili ste kršenje etike“ ocenjuje u intervju za „Novu“ Slobodan Cvejić, nekadašnji član tog regulatornog tela i potpredsednik pokreta SRCE.

„Policajci su brutalno pretukli mog sina u stanici“ priča u ispovesti za „Novu“ Katarina Jelenković, majka pretučenog sedamnaestogodišnjaka iz Raške.

„Zavitlavam se, ali nisam davež“ poručuje za „Novu“ glumac Mladen Andrejević, poznatiji po ulozi poštara Ace u kultnoj dečjoj emisiji „Šta bi bilo kad bi bilo“, koji je po mnogima ulogu karijere odigrao u predstavi „Sitnice koje život znače“.

„Očekivali su da se tučemo i jedva čekali neuspeh u Kataru“ poručuje selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi po povratku sa Svetskog prvenstva. Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Kovid bolnica u Kruševcu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar