Novine „Nova“ od srede objavljuju kako video materijal koji su „Novoj“ dostavili iz „Puteva Srbije“ opet ne rešava misteriju šta se desilo na rampi Doljevac kada je poginula Stanika Gligorijević: „Gde su Vučićeva ’užasna’ dva minuta“?

„Zabeležen je trenutak sudara, ali se ne vidi ko je sedeo za volanom automobila koji je izazvao udes, niti ko izlazi iz njega i razgovara telefonom, pa se postavlja pitanje koja dva minuta snimka je gledao predsednik Vučić kada je rekao da je uznemirujući, pošto ih ovde nema“ navodi „Nova“.

Pod naslovom „Odbori hoće Aleksića na čelu narodnjaka umesto Jeremića“ list piše i o novim podelama u Narodnoj stranci.

„Kako njegove starešine nisu videle da nešto nije u redu?“ pita u ispovesti za „Novu“ Marija Branković, majka devetogodišnjaka, koga je ubio otac policajac.

Otkucava vreme za spas putnika iz podmornice nestale kod „Titanika“: „Petoro ljudi ima vremena samo dao četvrtka u pomoć“.

U tekstu „Slikari iz Srbije na filmu oživljavaju slike sa platna“ poljska rediteljka Dorota Kobiela, nominovana za „Oskar“, „Zlatni globus“ i „Bafta“ nagradu za film „S ljubavlju, Vinsent“ o životu Vinsenta Van Goga, priča kako umetnici iz Srbije učestvuju u stvaranju dugometražnog animiranog filma „The Peasants / Seljaci“.

U susretu čuvenom teniskom turniru u Londonu, „Nova“ piše kako Novak Đoković na Vimbldonu ima dva dodatna motiva za istoriju.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar