U novinama "Nova", u ponedeljak, pročitajte gde Novak Đoković može do istorijske 21. grend slem titule u tekstu "Izvesniji Rolan Garos, pravila na Vimbldonu i US openu stroža".

„Bojim se da mislim o kraju ove vlasti“, priča istoričarka Dubravka Stojanović.

„Vlast zapušava sve kanale za mirnu smenu vlasti. To je uvek put u nasilje, a to je katastrofa za ovo društvo koje je većinu vlasti skidalo nasilnim putem“,  objašnjava Stojanović.

Virusolog Milanko Šekler tvrdi da su velike šanse da je omikron kraj korone i još jednom podvlači značaj vakcinacije.

„Onaj ko je primio tri doze ima šansu da se zarazi ispod 20 odsto – i to sa vrlo blagim simptomima, a vrlo često asimptomatski“ navodi virusolog,

U novinama „Nova“ pročitajte i priču o Svetlani Milovanović iz Priboja koja je tovarila i vozila šlepere, a danas ima svoju građevinsku firmu.

„Otkud žena među fizikalcima i prevoznicima sekundarnih sirovina – pitao bi se svako s kim sam se sretala u poslu, a koliko je to zaista bilo netipično potvrđuje i to što sam jedno vreme bila na merama crnogorskog DB“, otkriva naša sagovornica.

Ana Radonjić AKA Zoe Kida, bivša članica sastava „Zemlja gruva“, za „Novu“ najavljuje solo karijeru koju započinje pesmom „Bejbi“ sa kojom će nastupiti na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije.

****

BONUS VIDEO: Protestna šetnja u Beogradu pod nazivom „Ko je ubio Olivera“ na 4. godišnjicu smrti Olivera Ivanovića