Novine "Nova", u petak, objavljuju kako je Evropska narodna partija (EPP) nezadovoljna ponašanjem vladajuće partije u Srbiji, a ključni razlog za oštriju retoriku bila je odluka zvaničnog Beograda da ne uvede sankcije Moskvi.

Roditelji sahranjuju Davida, a bolnica piše saopštenje“, naslov je priče o velikoj tragediji porodice Petrović iz Svilajnca čiji je sin preminuo u Turskoj, gde je bolnica odbijala da preda telo mališana dok se ne isplate svi troškovi neuspelog lečenja.

List piše i o zloupotrebi suđenja zbog napada na novinara Milana Jovanovića: „Ruše proces da bi se obračunali sa tužiocem“.

„Preti nam nova epidemija morbila“: Lekari upozoravaju da se u Srbiji sve manje dece vakciniše i da roditelji ne samo da odbijaju MMR, već i vakcinu koja se daje bebama u porodilištima, kao i vitamin K.

„Hrvatskom, valjda, neće vladati vojna hunta“, poručuje u intervjuu za „Novu“ Davor Špišić, književnik i pisac.

Najgore su, ocenjuje on, umivene autokrate, oni nikada, barem ne javno, ne podužu glas, ne lupaju šakom, a puni su prezira prema narodu.

List prenosi i detalje sa Svetskog prvenstva u Kataru i predstojem finalu između Argentine i Francuske: „Francuzi nisu plakali, stegli su zube i hoće da otmu Mesiju trofej“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Postavljena novogodišnja jelka od 83.000 evra na Trgu Republike u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar