U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte - BIA u slučaju Zdravka Ponoša krši Ustav.

Znajući Ponoša, ne vidim da je neki drugi razlog u pitanju osim toga da je zbog opozicionog delovanja postao predmet interesovanja”, kaže Momir Stojanović, bivši načelnik Vojnobezbednosne agencije (VBA) za naš list.

O kriminalu u jednoj od značajnijih jedinica MUP čitajte u tekstu “Propast SBPOK-a: Umesto da hapse oni, policija hapsi njih.”

Inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, N. U. (38) i Z. Đ. (43), koji su poslednji iz tog odeljenja uhapšeni zbog zloupotrebe položaja, negirali su optužbe da su jednom dileru vratili drogu koju su mu prethodno zaplenili.”

Akademik Vladimir Stevanović u razgovoru za naš list poručuje: Vučićeve izjave ukazuju da će odluke vlade o Rio Tintu biti pogažene.

“Iz dokumenata koje je objavio „Rio Tinto“ više je nego jasno da je područje Jadra i Rađevine žrtvovano kao da se radi o mesečevom predelu bez života i sadržaja i da je jedini problem raseliti domicilno stanovništvo.”

Čitajte o spajanju državnog i privatnog zdravstva i kako će lekari u privatnim bolnicama imati pristup zdravstvenim kartonima.

Na sportskim stranama čitajte o tome kako su crno-beli došli nadomak grupne faze Lige konferencija.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Ponoš: Vučiću, ne diraj mi porodicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar