Utisak nedelje
Danijela Nestorović gošća u emisiji Utisak nedelje na televiziji Nova S Foto:Ivan Dinić/Nova.rs

Narodna poslanica koalicije "Moramo" Danijela Nestorović rekla je, govoreći o protestima na Šodrošu i sukobima aktivista sa policijom, da što je veća inicijativa da se stvari dovedu u red i odmazda je mnogo jača.

„Ono što smo gledali u Majdanpeku, gledamo sada i u Šodrošu, naspram starijih ljudi dovedete kordon žandarmerije pod punom borbenom opremom“, rekla je ona.

Navodi da je ovo nova faza.

„Svi novi projekti koji su dolazili i kineskih kompanija, koje su dobile mogućnost da dobiju dozvole, da se vodoprivredno zemljište pretvara u gradsko-građevinsko zemljište je prva faza. Nemate nikakvu javnu raspravu, građani su onemogućeni da učestvuju na javnim raspravama, niti se pitaju da li žele Novi Sad na vodi ili da se ruši planina kao u Majdenpeku“, kaže Nestorović.

Pita se šta je policija čuvala na Šodrošu i kaže da zvaničan odgovor od policije nije mogla da dobijem po čijem nalogu su izašli jer bi to, kako je rekla, moralo da piše.

Opširnije čitajte na N1.

BONUS VIDEO – Nestorović uputila oštru poruku Vulinu o torturi policije: U Novom Sadu su maltretirali građane kao i u Majdanpeku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar