Tviter, kreni promeni, protest, komentari, Nebojša Krstić
Foto: Twitter

Inicijativa "Kreni-promeni" dobila je pretnje na društvenim mrežama zbog organizacije današnjeg protesta, a jedna je stigla od perjanice vlasti i marketinškog stručnjaka Nebojše Krstića koji im je poručio da kad bi on bio vlast "Kreni-promeni bi promenio ime u kreni plivaj, te da bi danas od 14 sati vežbali lastu sa mosta".

Nakon što je inicijativa „Kreni-promeni“ najavila da će danas od 14 zajedno sa građanima blokirati Gazelu, kao i više puteva i mostova širom zemlje, krenule su pretnje na društvenim mrežama uperene protiv njih.

„A baš sutra od 14 sati treba da idem na Novi Beograd. Ništa pozajmiću valjak“, „Kakav je vodostaj“, neke su od pretnje koje je dobila ova organizacija.

Pretnje je uputio i stručnjak u oblasti marketinga, bivši saradnik Borisa Tadića, a sada neskriveni pobornik ideja Aleksandra Vučića, Nebojša Krstić. On je na Tviteru odgovorio na poziv da da se izađe na protest danas od 14 sati i poslao jezivu poruku.

„Brate, da sam ja vlast, ‘Kreni-promeni’, bi promenio ime u ‘Kreni plivaj’. Znači vežbali bi sutra lastu od 14 s mosta“, skandalozno je poručio Krstić.

Iz inicijative su za Nova.rs poručili da su podnete prijave odeljenju za Visokotehnološki kriminal i to od strane Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.

Bonus video: Protest ispred RTS-a

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare