Foto:Screenshot/Twitter/Sajam [email protected]

Nakon jučerašnjih protesta na kojima su građani imali priliku da vide scene brutalnog nasilja, kada su huligani nasrtali na mirno okupljene ljude. Ta dešavanja izazvala su ogormnu pažnju javnosti. Strasti se ni danas ne smiraju, a gnev građana izazvao je i odbornik SNS iz Kikinde Dušan Popesku, koji je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da tokom jučerašnje blokada "niko nije krenuo na građane, nego na izdajnike".

„Niko nije krenuo na građane, nego na izdajnike i isprane mozgove! Sve je teledirigovano i nema tu spontano ništa! Molite boga da se ja ne dočepam nekog bagera, ide prvo upozorenje, a onda gazim pa vraćam u rikverc!“, napisao je u komentaru na Fejsbuku Dušan Popesku.

Na Tviter nalogu Sajam Ludaka navodi se da je Popeskov zaposlen u lokalnom državnom vrtiću „Čuperak“.

Kako se navodi na sajtu grada, Popeskov je 1992. godište i po zanimanju je profesor sporta.

Podsetimo, kadar SNS juče ja na građane krenuo prvo bagerom, a zatim i čekićem.

Niko od nasinika nije uhapšen, ali su zato privedeni građani koji su iskazali svoje nezadovoljstvo zbog usvojenih izmena zakona o referendumu i eksproprijaciji.

Na večeras održanim protestima u Beogradu i Šapcu, građani su zatražili hitno oslobađanje Dragana Milovanovića Crnog, koji je u Šapcu juče sprečio bager da krene na narod, kao i ime čoveka koji je dao naređenje da se policija povuče, a nastupe batinaši.

BONUS VIDEO: Protest u Šapcu

Komentari

Svi komentari (0)