Sabac protest
Protesti u Šapcu Foto:BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Muškarac koji je juče zaustavio bager sa naprednjacima, a koji je išao na ljude koji su protestovali na putu u Šapcu, je Dragan Milovanović Crni. Ovu informaciju objavio je na društvenim mrežama lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.

Bager koji je juče krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak. Kako je saopštio Dušan Kostadinović, generalni sekretar DS koji je bio na licu mesta, iza bagera su išli naoružani kriminalci batinaši koji su okupljene građane napali sa motkama.

Inače, bager se zaustavio nakon što se jedan od mladića popeo na vozilo i nekoliko puta udario jednog od onih koji su se nalazili u njemu. Mladić je tako uspeo da zaustavi bager koji je išao na građane, a reč je upravo o Milovanoviću.

Ubrzo nakon što je snimak objavljen, Milovanović je na društvenim mrežama prozvan i „levičarem iz Šapca“, s obzirom da je levom rukom udarao muškarca koji je išao bagerom na ljude.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana održani su protesti širom Srbije zbog Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu. Blokirane su ključne saobraćajnice širom Srbije, čime je na nekoliko sati zaustavljen saobraćaj.

BONUS video: Protest Novi Sad – guranje sa žandarmerijom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare