Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Konzorcijum BusPlus oglasio se večeras povodom naše reportaže o gužvama koje trenutno vladaju na prodajnim mestima, gde veliki broj ljudi čeka da izvade presonalizovane kartice kako bi od petka mogli da stignu na posao.

BusPlus saopštio je  večeras u cilju smanjenja gužvi na prodajnim mestima da je najbrži način dolaska do mesečnih personalizovanih kartica za zaposlene, da one budu naručene preko poslodavca.

„Sva pravna lica, odnosno, poslodavaci imaju mogućnost da poruče kartice direktno, online, preko BusPlus sajta.
Za sprovođenje grupne izrade kartica za zaposlene važni su sledeći koraci: Ukoliko pravno lice nije registrovano u sistemu BusPlus-a, potrebno je da se registrujete preko linka https://www.busplus.rs/prijava-za-registraciju-firme.php.

Nakon registracije dobijaju se sve neophodne informacije, a za dodatna pitanja na raspolaganju su agenti u Korisničkom centru na telefone: 011/7-155-177, 011/7-155-179. Apelujemo na poslodavce da na ovaj način obezbede mesečne karte za svoje zaposlene, jer je ovo najbrži i najefikasniji način, a pri tome se poštuju sve neophodne mere zaštite i bezbednosti zdravlja naših sugrađana“, kaže se u saopštenju BusPlusa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare