Foto:Screenshot/RTS

Kviz "Potera" koji se emituje ponedeljkom na RTS-u, večeras je izazvao oduševljenje javnosti. Naime, četiri igrača postavila su rekord osvojivši čak 1.080.000 dinara, ali tu nije kraj. Najlepše od svega jeste što su "opasnog tragača" nadmudrila trojica studenata i jedan profesor, što je po mnogima vratilo nadu u mlade ljude.

Devetnaestogodišnji studenti Ekonomskog fakulteta Arsenije Arsić i Bojan Milošević, dvadesetjednogodišnji Siniša Vulić student istorije i Darko Vučićević, profesor informatike i tehnike iz Šapca, svojim znanjem večeras su oduševili gledaoce pored malih ekrana.

Trojica mladića i profesor su u zajedničkoj kasi na kraju kviza imali 1.080.000 dinara, a samo je Siniša Vulić odbranio 700.000 dinara kroz igru.

Voditelj Jovan Memedović bio je oduševljen ali i zatečen impresivnim znanjem takmičara, pa je u jednom trenutku rekao:

„Ne znam ko vas sastavi, ali svaka vam čast. Ovo je rekord nad rekordima. Šta da kažemo za ovaj tim, neka oni govore o sebi“.

Takmičari su u poslednjoj igri odgovorili na 19 pitanja, te su bili 23 koraka ispred tragača Žarka Stevanovića.

Žarko je uspeo da odgovori tačno na 18 pitanja, a na kraju je ustao i aplauzom pozdravio večerašnje učesnike, koji su svojim znanjem „oduvali“ čak i njega, koji je svetski prvak u kvizovima.

Korisnici društevnih mreža sa oduševljenjem prepričavaju večerašnje izdanje kviza „Potera“, navodeći „da ima nade za našu budućnost“.

„Ima nade“, „Genijalci“, „Je*ali su kevu večeras“, „Samo da nam budućnost ne ode…“, neki su od komentara građana na društvenim mrežama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare