Na Batrovcima i Šidu za ulazak u Srbiju čeka se po 60 minuta

Društvo 20. dec. 202015:05
Podeli:
Foto: TANJUG/ NIKOLA ANDJIC

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, koliko i na graničnom prelazu Šid.

Na Gradini, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve vrste vozila, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

JP Putevi Srbije saopštili su da će sutra od 10.00 do 13.00 sati izvoditi radovi na betoniranju serklaža na Pančevačkom mostu u smeru od Pančeva ka Beogradu, na desnoj traci, neposredno pre skretanja na silazni krak ka Bulevaru despota Stefana.

Saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

Subotica – Stari Žednik, od sutra do 22. decembra od 7 do 15 časova, radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Manastir Sveti Ilija – Rsovci, od 21.12. do 23.12.2020. g., od 8 do 11 časova i od 14 do 17 časova, doći će do obustave saobraćaja zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju.

Auto-put E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu, radovi na sanacije kolovozne (asfaltne) konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Raskrsnica državnog puta I B reda broj 12 i Puta šajkaškog odreda, na teritoriji grada Novog Sada – do 31. decembra radovi na rehabilitaciji (izgradnji kružnog toka). U zoni gradilišta, vrši se preusmeravanje vozila sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

* * *
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar