Foto:privatna arhiva

Stanari jednog dela beogradskog naselja Mirijeva već tri dana su bez vode, zbog nedovršenih radova.

U ulici Mihajila Bulgakova kod broja 5 u subotu ujutru izlivala se voda sa obe strane trotoara i stanari ovog kraja alarmirali su dužurnu službu JKP „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“.

Tek posle više sati ekipa je stigla na teren i iskopala zemlju na mestu kvara, međutim, već posle nekoliko sati radovi su obustavljeni zbog mraka, a stanovnicima Mirijeva voda je ostala isključena. Do danas još uvek niko nije stigao da dovrši posao i vodosnabdevanje kraja je u obustavi.

Stanari ovog dela Mirijeva zvali su tokom celog jutra kol-centar „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ , ali su dobili različite odgovore i to ih je razljutilo jer nema naznaka da će radovi biti završeni u dogledno vreme.

Foto:privatna arhiva

„Treći dan se ne kupamo i ko zna još koliko nećemo. Ceo vikend nemamo vodu, a danas idemo na poslove i u škole. Trebalo je da se operemo, skuvamo ručkove za nedelju pred nama i da operemo veš. Mom komšiji su preko telefona iz Vodovoda rekli da su radnici na drugoj lokaciji, komšinici da je složen kvar, a meni da im je prekjuče u kopu ostala zaglavljena kašika, te da se čeka mehanizacija. Evo, malopre, jednoj gospođi iz kraja su rekli da poštuju kućni red da se ne bi dogodilo da radnike neko okupa vodom. To je strašno, zezaju nas jer mi i nemamo vodu, a na mestu kvara niko da priviri od prekjuče popodne“, ispričala je za Nova.rs Anastasija J., koju dodatno ljuti što ne zna gde je postavljena cistera u kraju.

Foto:privatna arhiva

„Premeštaju cisternu sa vodom od sinoć, jurim je po ulicama s kraja na kraj, i ne znam gde je, umesto da je na benzinskoj pumpi gde bi svi mogli da je vidimo“, priča besno stanarka.

Bonus video – Koje je boje voda?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar