Foto: N1

Više stotina građana okupilo se danas na antiglobalističkom i antivakserskom skupu u Beogradu. Ispred zgrade Predsedništva su uvredljivo skandirali protiv predsednika države Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić. Nakon toga došlo je i do incidenta gde je jedna baklja poletela ka policiji, a podršku policajcima pružio je i ministar Vulin.

Vulin je u jakni i sa kačketom na glavi stigao da pruži podršku policiji, koja je formirala kordon ispred građana koji su protestovali.

Podsetimo, antiglobalistički i antivakserski protest pod nazivom „Sloboda ili ništa“ protekao je burno i zvanično je završen nakon što je došlo do incidenta gde je jedan od okupljenih pristalica bacio je baklju na policiju. Pored ovog incidenta, dogodio se još jedan gde je okupljeni pripadnik Narodnih patrola ometao rad novinarke N1 zbog kojeg je morala da reaguje policija.

Iako je protest zvanično završen, nekoliko desetina ljudi i dalje je ispred policijskog kordona na raskrsnici Nemanjine ulice i Kneza Miloša, i protestuje protiv Prajda pozivajući na „buđenje hrišćanskog duha“, piše N1.

Deo učesnika antiglobalističkog protesta i dalje je na Savskom trgu, gde su pripadnici tzv. „narodne patrole“ ometali rad reporterke N1 zbog čega je reagovala policija.

Bonus video: Atmosfera sa Prajda

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare