Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednik srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je, pozdravajući skup antiglobalista koji je u započeo u centru grada, da je Кrizni štab za suzbijanje pandemije izazvane koronom potpuno izgubio poverenje struke i javnosti jer je do sad samo donosio kontradiktorne odluke, a sami ih nisu poštovali.

On je rekao da je posebno protiv „kovid pasoša, što je predlog Tonija Blera, savetnika predsednika države Aleksandra Vučića“.

„Danas smo ovde prevencije radi da pošljemo poruku da ta vrsta diktature i kršenja Ustava, ljudskih prava i sloboda, neće proći. Ljudi se bune širom sveta, naravno da smo i mi ovde u Srbiji morali da dignemo glas“, rekao je Obradović.

Foto: N1

Povodom Parade ponosa, on je rekao da zagovornici toga žele da postanu „država u državi“, niko se ne meša u njihovu privatnost ali oni su počeli da se mešaju u našu privatnost da tradicionalnoj Srbiji nameću nama strane vrednosti.

Učesnici protesta krenuli su u šetnju ka Predsedništvu Srbije, ali ih je zaustavila policija zbog čega skandiraju protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

Ispred učesnika ovog protesta je kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija, koja je postavila i ogradu ispred sebe.

Nakon kratkog zastanka antiglobalisti su nastavili šetnju.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa Prajda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare