Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Proces masovne revakcinacije počinje u utorak, 9. februara, najavio je danas predsesnik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i apelovao na sve građane da poštuju vreme i mesto za revakcinaciju koje će dobiti u sms poruci od eUprave.

On je za Tanjug naveo da je u halama 3 i 11 Beogradskom sajmu do sada vakcinisano oko 60.000 građana što je, ocenjuje, izvanredan rezultat.

„Ponosan sam na to što je organizacija na zaista visokom nivou da bilo koji građanin koji dođe da primi vakcinu ne čeka duže od 15-ak minuta da prođe čitavu proceduru i to je sistem koji moramo da nastavimo da radimo i sledeće nedelje kada počne i revakcinacija“, rekao je Nikodijević. Dodao je da su na sajmu davane sve tri vakcine – kineska, ruska i Fajzerova, te dodao da se danas daju ruska i kineska.

Naveo je da proces masovne revakcinacije počinje u utorak, 9. februara, i apelovao na sve građane da, poštuju vreme i mesto za revakcinaciju koje će dobiti u sms poruci od eUprave, kako bi sistem nastavio da funkcioniše efikasno.

„Ukoliko svi budu poštovali vreme sistem će se odvijati bez većih problema i tokom sledeće nedelje kada očekujemo duplo veći broj ljudi“, dodao je Nikodijević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar