Meho Mahmutović Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović do sada je Osnovnom sudu u tom gradu podneo 23 privatne tužbe zbog uvreda i povreda časti i ugleda, objavio je danas radio Sto plus.

Kako je tom mediju rečeno u Osnovnom sudu, Mahmutović je u relativno kratkom vremenskom intervalu podneo 15 privatnih tužbi zbog uvrede i osam parničnih za naknadu štete zbog povrede ugleda i časti.

„Mahmutović u svim parničnim tužbama traži nadoknadu od po 200.000 dinara, odnosno, ukupno 1,6 miliona dinara“, naveli su iz Osnovnog suda.

Iz suda nisu želeli do otkrivaju koga je sve Mahmutović tužio, ali su potvrdili da je Mahmutovića protiv pojedinaca podneo više tužbi.

Sto plus je ranije pisao da je Mahmutović tužio lekare i građane, čak i jednog pacijenta, koji su javno govorili o dešavanjima u Opštoj bolnici u jeku epidemije kovida-19 i tražili njegovu smenu.

Povod za tužbe, po nezvaničnim informacijama, bili su njihovi javni nastupi, izjave za medije i objave na društvenim mrežama za koje Mahmutović navodi da mu vređaju ugled i čast.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)