Naslovna strana dnevnih novina Nova za 27. jul 2021
Foto:Nova.rs

Novine "Nova" u aktuelnom broju donose priču o tome kako je opstruirana istraga protiv Veljka Belivuka, dok je vrh policije lažima uništio inspektora Dejana Jovića.

POGLEDAJTE JOŠ:

Jović je, kako se podseća u tekstu, bio na udaru tabloida i rukovodilaca iz MUP-a nakon učestvovanja u hapšenju Veljka Belivuka, koji se tada sumnjičio da je ubio Vlastimira Miloševića 2019. godine.

U tekstu „Režim popušta samo na bunt građana“ list navodi sve primere povlačenja vlasti pod pritiskom javnosti, kada je zbog negativne reakcije javnog mnjenja došlo do promene nekih problematičnih odluka.

Vasil Hadžimanov za „Novu“ je pričao o svom ocu Zafiru, koga su odlikovale Srbija i Severna Makedonija i najavljuje da će vaskrsnuti neka očeva dela.

Pod naslovom „Celo selo juri Novaka“, naš list vam prenosi atmosferu sa Olimpijskih igara u Tokiju, gde je najveća zvezda upravo najbolji teniser sveta.

Jedan ponosni Kragujevčanin Miomir Marić posle 44 godine završio je Pravni fakultet, a za „Novu“ ispričao kako je ispunio zavet koji je dao ocu na samrti.

„Nova“ donosi i intervju sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, koja nam je objasnila kako je uspela da konačno poštuje i voli sebe.

Dnevni list „Nova“ potražite na kioscima širom Srbije!

BONUS VIDEO Korona mere u Olimpijskom selu 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare