Nova, naslovna za utorak, 10. avgust, broj 36, dnevne novine Nova, dnevni list Nova
Foto: Nova.rs

Nekadašnja vila Jovanke Broz je preuređena, a u nju se uselila premijerka Ana Brnabić. List "Nova" u aktuelnom broju ispituje zašto javnost nije upoznata sa troškovima preuređivanja čuvene građevine u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije objavljeno ni ko je sve bio angažovan na poslovima rekonstrukcije, niti da li su posao izvođačke firme dobile na tenderima, oktiva naš list u tekstu „Kriju cenu renoviranja rezidencije Ane Brnabić“.

Za „Novu“ je govorio čuvenik književnik i scenarista Filip David, koji smatra da „Oni koji gledaju i ćute postaju čudovišta“.

Požar na deponiji u Vinči ponovo je buknuo pre dva dana, te je Radomir Lazović iz inicicijative Ne davimo Beograd upozorava da nam aktuelna vlast „Javlja o požarima u Grčkoj, a o Vinči ćute“. 

Marina Abramović predstaviće se na izložbi u Londonu, dok u našem listu možete videti šetnju kroz uzbudjiv život slavne umentnice u priči „Tragovi Marine Abramović“.

„Nova“ donosi i prikaz žena iz oblasti šoubiznisa koje su uspele da se nađu na Forbsovoj listi najbogatijih u tekstu „Rijana postala milijarderka“.

List „Nova“ potražite na kioscima širom Srbije!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare