Foto:N1

Klinički centar Srbije (KCS) raspisao je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme jednog frizera-berberina za potrebe Univerzitetskog kliničkog centra Srbije - kovid bolnice.

Konkurs je, kako se navodi na sajtu Ministarstva zdravlja, raspisan na osnovu odluke v.d. direktora od 3. septembra ove godine, prenosi N1.

U oglasu se navodi da se konkurs raspisuje za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim, odnosno skraćenim radnim vremenom zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do tri meseca za potrebe Univerzitetskog kliničkog centra Srbije / Кovid bolnice u skladu sa pozitivnim propisima i to:

„Tehnički radnik da srednjom stručnom spremom – jedan izvršilac na određeno vreme zbog privremeno povećanog obima posla u trajanju do tri meseca“.

Uslov za posao je završena srednja škola, III stepen stručne spreme, a kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor.

Rok za podnošenje prijava ističe osmog dana od dana objavljivanja konkursa na internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanje i Ministrastva zdravlja RS.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar