Air Serbia i Pariz Foto:Shutterstock/John Philip Harper / ImageSource / Profimedia

U jeku letnje sezone, sve su češće primedbe nezadovoljnih klijenata kompanije "Er Srbija", a poslednji u nizu odnosi se na izbacivanje putnika sa leta, koji su uredno platili, zbog premalog aviona.

Na društvenoj mreži Tviter korisnici su se požalili na situaciju koja ih je dočekala kada su juče u Parizu došli na aerodrom, kako bi se vratili u Beograd.

Naime, kako kažu putnici, let je kasnio dva sata, a onda ih je dočekalo novo iznenađenje – avion predviđen za let bio je premali da bi primio sve putnike.

Dvadesetak putnika, koji su se prethodno čekirali, jednostavno su izbačeni s leta.

Izbor putnika koji se skidaju sa leta bio je nasumičan, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo putnika, koji ovu avio kompaniju nisu štedeli.

„Kakva sramota“, „S njima sam preživeo golgotu“, „Zlo od kompanije“, samo su neki od komentara.

Er Srbija nije odgovorila na pitanja redakcije portala Nova.rs, te razlog za ovakav haos na aerodromu kao i šta je sa „izbačenim“ putnicima – ostaju nepoznati.

Podsećamo, ovo je samo još jedna u nizu neprijatnih situacija za one koji koriste usluge ove avio kompanije.

Tako je u junu otkazan let iz Beograda za Tivat, a putnici su za to saznali tek kada su došli u red za predaju prtljaga. Kompanija tada nije želela da im vrati novac.

Još veći skandal desio se kada su putnici sa leta Moskva – Beograd tri dana bili zaglavljeni u Rusiji, ali im se niko iz kompanije nije obratio.

„Znao sam da može doći do neočekivanih problema na letu za Beograd i iz Moskve, zbog cele situacije, ali na to sam i bio spreman. Ali zapanjen sam ponašanjem ljudi iz ‘Er Srbije’ koji nas tri dana nisu kontaktirali dok smo bili zaglavljeni na aerodromu Šeremetjevo. Među nama su bili i članovi posade, njihovi zaposleni, koji su bili u istoj situaciji kao i mi, ni njih niko iz firme u kojoj rade nije kontaktirao“, rekao je tada za Nova.rs jedan od zaglavljenih putnika.

BONUS VIDEO Prtljag svuda po aerodromu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare