Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

Uvod u jučerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmax Adria za manje od jednog dana postao je viralan. Novinarka Jelena Obućina, poznata po svom britkom jeziku, započela je emisiju ćutanjem i tako skrenula pažnju na sve stvari koje smo prećutali, a nismo trebali. Njena najava je sa milionskim dometom za manje od 24 sata preplavila društvene mreže.

Instagram profil Newsmax Adria je za svega par sati dobio više od 7.000 pratilaca, a Jelenino „ćutanje“ na ovoj mreži videlo je čak 400.000 ljudi. Na Fejsbuku je odjeknulo još dalje, pregledalo ga je više od pola miliona, tačnije 562.000 korisnika, a na Tviteru je ovu objavu videlo više od 78.000 ljudi.

Ovakve brojke na profilima koji su mali, odnosno imaju svega desetak hiljada pratilaca, jer Newsmax Adria postoji tek pola godine, dokaz su da je ovakav program nedostajao našoj publici.

Društvene mreže imaju mnogo loših strana, ali i jednu jako dobru, a to je moć da ujedine ljude u najtežim trenucima. Tako skupljamo novac za decu i najskuplji lek na svetu, obaveštavamo javnost o istini i protestima kada javni servis zakaže, pružamo podršku žrtvama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare