Foto:Shutterstock/stoyanh

Niško Javno-komunalno preduzeće "Mediana" platiće tri miliona dinara televiziji "Belami" za reportaže o poslovima tog preduzeća, javlja danas portal Južne vesti.

To je četvrta godina zaredom u kojoj ta radio-televizija dobija na tenderu „Mediane“ za emitovanje i snimanje informativnog filma, što građane ukupno košta 12 miliona dinara.

Osim toga što na medijskim konkursima dobija najviše para iz budžeta Grada Niša, „Belami“ vlasnika Vidosava Vitka Radomirovića dobija i na tenderima novac od javnih preduzeća za reportaže o njihovim aktivnostima, pišu Južne vesti.

Ovog puta ta televizija bila je jedina koja se odazvala tenderu „Cirkularna ekonomija“, pa bi trebalo da sa „Medianom“ sklopi ugovor vredan tri miliona dinara sa PDV.

Pročitajte još

Zadatak te televizije biće snimanje informativnog filma o tome šta radi to javno komunalno preduzeće, kao i njegovo prikazivanje do 31. decembra ove godine.

Mediana je i u 2023, 2022. i 2021. godini za takve reportaže izdvajala po tri miliona dinara, a jula prošle godine to javno preduzeće naručilo je promotivni film od 22 minuta o čišćenju posle nevremena, koji je koštao 297.000 dinara.

BONUS VIDEO Šta Nišlije plaćaju kroz račune? JKP „Mediana“ i dalje ćuti o 780 miliona dinara koje su nenamenski potrošili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar