Jelena Koprivica Foto:Erik Romanenko / TASS / Profimedia; Nova.rs

Novinarka Nova.rs Jelena Koprivica je doživela dve uzastopne neprijatnosti kada je letovima Er Srbije namerila da stigne i vrati se iz Sarajeva. Let za Sarajevo 12. avgusta kasnio je šest sati, pa je zbog toga naša novinarka zakasnila na otvaranje festivala sa kojeg je trebalo da izveštava. Na povratku iz Sarajeva, 20. avgusta, let joj je otkazan, pa je morala da se snađe kako bi stigla kući u Beograd.

„Kada sam kretala iz Sarajeva za Beograd let je kasnio šest sati. Naknadno obrazloženje je bilo da su promenili avion, ali dok smo čekali nismo dobili ni izvinjenje ni obrazloženje“, priča Koprivica.

Ipak, još gori problem desio se pri povratku za Beograd. Let iz Sarajeva, u subotu 20. avgusta, potpuno je otkazan.

„Jedan jedini let Sarejvo-Beograd je bio otkazan, a nama nije bila ponuđena nikakva alternativa. Rečeno nam je da Er Srbija nema predstavnika na sarajevskom aerodromu i da treba da pozovemo centralu u Beogradu na fiksni telefon. Zvala sam i 30 minuta mi se niko nije javio“, priča Jelena.

Avion iz Sarajeva za Beograd trebalo je da poleti u subotu u 15.50. Na sajtu Er Srbije pisalo je da let kreće po planu, a na sajtovima beogradskog i sarajevskog aerodroma bila je istaknuta informacija o otkazivanju.

Na sreću, organizatori festivala su obezbedili prevoz našoj novinarki, pa se ona ipak domogla Beograda.

„Da nije bilo toga, ostala bih na klupi, ne znam šta bih radila“, objašnjava Jelena.

Koprivica dodaje i kako bi, da se sve desilo sa nekom kompanijom koja je iz Evropske unije usledila odgovarajuća odšteta.

Bonus video: Problemi na letu iz Tivta

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare