Autoput saboracaj
Foto:BETAPHOTO/EMIL VAS

Na državnom putu I A reda broj 2, deonica Ljig - Takovo, danas do 15 časova radovi na košenju putnog pojasa, saopštilo je JP "Putevi Srbije"

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake.

Na putu Kokin Brod – Nova Varoš, u smeru ka Novoj Varoši, 2. juna od 7 do 16 časova, radovi na urezivanju induktivnih petlji, uz naizmenično propuštanje vozila, jednom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-763, Ub – Lajkovac, u smeru ka Preljini, do 10. juna radovi na izradi „Gabionskih zidova“, a za saobraćaj je zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Lebane (Krivac) – Negosavlje, sutra od 8 do 12 časova, radovi na ugradnji putnih meteoroloških stanica, uz naizmenično propuštanje vozila.

Surdilica – Vlasina Okruglica, 2. juna od 8 do 12 časova, radovi na ugradnji putnih meteoroloških stanica, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Arena – petlja Zmaj, u smeru ka Šidu, od 2. do 4.juna, od 9 do 15 časova, radovi na revizionim šahtama, bankinama i putnom zemljištu.

Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok će se radovi izvoditi u krajnjoj desnoj-zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je po 180 minuta,

-na graničnim prelazima Kelebija, Bačka Palanka, Sremska Rača i Bogojevo na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je po 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video: Kolona automobila kod Surčina

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar