Autoput saboracaj
Foto:BETAPHOTO/EMIL VAS

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da se na auto-putu E-75, od petlje Vrbas do petlje Feketić, do 31. jula izvode radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije od petlje Vrbas do petlje Feketić, u smeru Novi Sad-Subotica.

Saobraćaj je preusmeren na kolovoznu traku smera Subotica-Novi Sadm gde se odvija dvosmerno. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, iz pravca Novog Sada prema Subotici do isključenja sa auto-puta na petlju Feketić.

Do danas u 17 sati na petlji Feketić biće onemogućeno uključenje na auto-put iz pravca Novog Sada prema Subotici. Alternativni pravci su petlja Vrbas i petlja Bačka Topola.

Na putu Ugrinovci-Bućin Grob, na prevoju Rudnik, produžavaju se do 10. jula radovi na sanaciji klizišta. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na deonici Takovo-Pranjani, do 30. septembra, u toku svetlog dela dana – radovi na rehabilitaciji puta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Knjaževac – Svrljig od 5. do 13. jula, od 7 do 17 sati, izvodiće se radovi na održavanju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Rudna Glava- Klokočevac, do 22. oktobra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.40 sati na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta. Na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta. Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Gostun zadržavanje na izlazu za sva vozila je 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar