Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Od subote do ponedeljka, odnosno od 16. do 18. aprila, doći će do promena u radu linija javnog prevoza zbog izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u Ulici cara Nikolaja II na Vračaru, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi u dve faze. Prva faza podrazumeva zauzeće desne i srednje saobraćajne trake Ulice cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle raskrsnice sa Čuburskom ulicom u smeru ka Crvenom krstu. Druga faza podrazumeva zauzeće leve i srednje trake.

Tokom izvođenja obe faze radova, Ulica cara Nikolaja II biće pretvorena u jednosmernu na delu od raskrsnice sa Čuburskom do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na izmenjen način.

Trolejbuske linije 19, 22 i 29 biće privremeno ukinute, prenosi Beoinfo.

Lokalne autobuske linije 22A i 29A biće privremeno uspostavljene od Trga Slavija do perifernih terminusa.

Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija 22L na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

Vozila sa linija 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A i 29A, umesto ulicama Makenzijevom i Cara Nikolaja II, saobraćaće u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba Višnjinom, Njegoševom, Kursulinom, Makenzijevom i Trgom Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u Ulici cara Nikolaja II kod broja 31, u smeru ka Trgu Slavija, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO – Najduža trolejbuska linija na svetu

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar