Autor kolumne u podgoričkim "Vijestima" koja je svojim naslovom osvojila region, Željko Ivanović, bio je gost jutarnjeg programa Nove S "Probudi se". Pod naslovom "Sad smo najebali" Ivanović je u jednoj rečenici objasnio šta se dešava u nejgovoj zemlji, ali i u reginu i kako se suočavamo sa pandemijom i političkim zavrzlamama. Autor smatra da ovaj naslov nije bezobrazan, već realan i precizan.

„Nije baš tako, sad smo najebali, dr Mugoša šapnuo na uho dr Begiću već samo da nam je pukla pogibija, što je slikoviti opis izbora u doba korone koje je Šef raspisao uz saglasnost struke, to jest dr Roćena i dr Gvozdenovića, koji su za izbore isto što i doktori Mugoša i Begić za koronu“, tako počinje kolumna u kojo su se pronašli gotovo svi sa prostora bivše Jugoslavije.

Ivanović je konstatovao da crnogorska vlast nije objasnila javnosti da u ovom momentu postoji veliki rizik i opasnost po ljudske živote, i da su izbori izgleda važniji.

„To ‘najebali’ smo nije ništa bezobrazno, jer nema veze sa glavnom rečju i glagolom. Ovo je preciznija definicija opasnosti koja nam sledi“, kaže Ivanović i ocenjuje da postoji gotovo 90 odsto panse da će se nešto loše desiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar