Ivan Ivanović je poručio putem Tvitera glavnom i odgovornom uredniku Informera, Draganu J. Vučićeviću, da treba da se izvini i nastavi dalje pognute glave. Komentar je usledio kao odgovor na Vučićevićevu objavu da je "megaekskluzivni" intervju sa serijskim silovateljem bio samo sredstvo kako bi ponovo završio iza rešetaka, čime je cilj Informera ispunjen.

„Hvala kolegama iz Objektiva. Hvala na čestitkama koje stižu sa svih strana. Hvala kolegama iz Informera, oni su najzaslužniji“, započeo je Vučićević.

Istakao je da sve ovo bio plan – da ekipa Informera skloni serijskog silovatelja sa ulice. Kako je napisao, nisu želeli da čekaju da se ponovi zločin.

On je ovim korakom izazvao mnoštvo negativnih reakcija, a ni Ivan Ivanović nije uspeo da ostane suzdržan.

„Izvini se bre g*****u jedan i produži dalje pognute glave“, poručio je Ivanović Vučićeviću.

Ivanović se i veče ranije u svojoj emisiji osvrnuo na ovu situaciju.

Inače, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je višestruko osuđivan zbog ovog krivičnog dela, uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti, i to nakon intervjua koji je dao za Informer.

PROČITAJTE JOŠ

„Nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ,,Informer“ protiv I.M. u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir, određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. Naime, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja“, navode iz tužilaštva.

Ovaj intervju izazvao je brojne reakcije građana, a organizovan je i protest ispred redakcije Informera. Protest će se održati i danas, u 13 časova, na istoj lokaciji.

BONUS VIDEO Vučićević napadnut u Čumićevom sokačetu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare