Nakon što je glavni i odgovorni urednik lista "Informer" Dragan J. Vučićević juče pokušao da izbegne protest ispred te redakcije, koji je održan zbog objavljivanja skandaloznog intervjua sa serijskim silovateljem, te da uđe na drugi ulaz, jedna demonstrantkinja mu je prišla i glasno uzviknula: "Kako smeš?!". Nakon što ju je odgurnuo, ona ga je šutnula u zadnjicu. Međutim, Vučićević je ovo iskoristio kao priliku za spin, te je objavio tekst uz fotografiju povrede na vratu, za koju je naveo da ju je zadobio upravo tada - ali kamera reportera novinske agencije Beta "uhvatio" je kadar koji dokazuje potpuno suprotno.

Naime, kao što se vidi na snimku, povreda na vratu koju je Vučićević predstavio kao posledicu napada na njega, imao je i pre incidenta. Vrlo se jasno vidi da je u redakciju ušao s povredom, pre nego što je došlo do okršaja sa demonstrantkinjom.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, na istom snimku se takođe vidi da demonstrantkinja nije imala nikakav fizički kontakt s Vučićevićevim vratom.

„Nas nekoliko drugarica je sedelo u kafiću i pilo kafu. Onda je on pokušao da prođe i uđe u svoju redakciju. Bila sam besna i frustrirana i to je bila moja prirodna reakcija. Polila sam ga čašom vode i pitala kako to može da radi, kako ga nije sramota“, rekla je Vladica Čulić za Nova.rs.

„On je nastavio da ide, a ja sam u besu pokušala da ga šutnem, ali ga nisam ni dotakla. Sada spinuje i priča da mu je povređen vrat, to je budalaština“, dodala je.

BONUS VIDEO „Kako smeš!“ Pogledajte kako demonstrant šutira Vučićevića ispred Informera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare