U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Zašto je magnetna rezonanca jedna od najslabijih karika srpskog zdravstva; Bivši predsednik republike Boris Tadić u intervjuu poručuje: Vučić je Kosovo gubio i u ratu i u miru; Saznajte i kome su dodeljene nagrade na muzičkom spektaklu „Music awards ceremony“.

Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke: Vučićeva vlast je Kosovo gubila u miru

Na svima nama je, a ne samo na Vučiću, odgovornost za to da li će Srbija još jednom proslaviti svoj poraz ili ćemo u porazu konačno napraviti i neke stvarne pobede, kaže za „Novu“ bivši predsednik Srbije.

U intervjuu za naše novine bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić rekao je da ne bi potpisao francusko-nemački predlog za Kosovo, te da aktuelna vlast ima istorijsku odgovornost kad je reč o rešavanju kosovskog pitanja. Napominje da je najveći apsurd to što je Vučićeva vlast Kosovo gubila u miru.

Magnetna rezonanca jedna je od najslabijih karika srpskog zdravstva: Svi hoće na pregled u Beograd, pa se snimanje čeka dve godine

Pacijenti traže često taj uput, jer su uvereni da će samo tako dobiti pravu dijagnozu, iako to nije uvek neophodno. I to je delom razlog zašto se prave liste čekanja, kaže radiolog UKCS

Srbija je među zemljama sa najmanje osiguranih obradivih površina u Evropi, oko 15 odsto i većinom su u pitanju firme koje imaju svoje useve.

Građanima se na ovaj način nudi zaštita od poplave, požara, zemljotresa, ali i provala: Osiguranje kuće 5.000, a krave 8.500 dinara

Edo Maajka pred beogradski koncert i promociju novog albuma „Moćno“: Dugo sam imao problem sa Beogradom, sad mi je super

Novu generaciju ne zanima razdvajanje žanrova. Ja sam to primetio kada sam počeo da nastupam po ex-yu klubovima u Švajcarskoj i Nemačkoj. Skontao sam da ljudi na parkingu slušaju „Iron Maiden“, pa Dina Merlina, onda mene, Ajs Nigrutina, i onda dođu do Cece i „Bijelog dugmeta“, kaže poznati regionalni reper u razgovoru za „Novu“.

Dodeljene prestižne nagrade: Muzički i vizuelni spektakl na „Music Awards Ceremony“

Voditeljski par Jelena Gavrilović i Tonči Huljić su bili domaćini na ovogodišnjoj dodeli na kojoj su najbolji izvođači dobili nagrade za ostvareni trud i uspeh.
Najveći muzički događaj Music Awards Ceremony okupio je zvezde iz zemlje i regiona, a mnogima su dodeljene prestižne nagrade. Na bini „Štark arene“ nastupili su mnogi izvođači, a u nastavku teksta pročitajte šta je sve obeležilo ovogodišnju MAC manifestaciju.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: Dnevnik 27. januar 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar