Smece djubre
Foto:Privatna arhiva/Ivan Rajić

Ćićevac se, posle ozbiljnih problema s vodosnabdevanjem, suočava i s gušenjem u đubretu. "Kontejneri su puni, pojavili su se pacovi, preti nam zaraza", upozorava Ivan Rajić koji se javio našoj redakciji.

„Pre par dana nastao je i problem zbog toga što nema radnika u Javnom komunalnom preduzeću „Razvitak“.

Kako kažu, pustili su oglas, sada traže radnike koji bi odnosili smeće. Njima ni mehanizacija nije na zavidnom nivou – često se kvari“, kaže Rajić.

Ćićevac često ostaje i bez vode, a o mukama stanovnika tog mesta, kada su im česme bile suve i po nekoliko dana, Nova.rs je pisala u više navrata.

„Našu vlast, a i građane zajedno s njima, počeli su da prate razni maleri – počev od vodosnabdevanja. I po najvećim vrućinama ostaje se bez vode po dva-tri dana. Ljudi su revoltirani“, primećuje Rajić.

On aktuelnu opštinsku vlast Srpske napredne stranke opisuje kao decu koja su pokušala da se igraju funkcionera, a građani trpe.

Nova.rs je pisala lokalnoj samoupravi u Ćićevcu i od iste te vlasti pokušala da dobije odgovor na pitanje kad će biti rešeni svi gorući problemi građana, ali do objavljivanja ovog teksta odgovor nije stigao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar