Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"GSP uzima kredit od 38 milijardi dinara. Koja banka i pod kojim uslovima će firmi koja je u gubicima, GSP Beograd, da da kredit od 38 milijardi dinara? Da li će se založiti cela imovina ovog beogradskog društva i tako se konačno uništiti ili će garanciju dati grad čiji je budžet već u problemu i traži se pomoć Republike. Ovakvo poslovanje i rukovođenje od SNS kadra će zabiti ekser u poslovanje ovog društva i odvući ga u stečaj", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dodaje se da je to to sve da bi „Alekdandar Šapić i SNS jurišnici paradirali kako će kupiti nova vozila“.

„Gde idu pare Beograđana ako je budžet 1,6 milijardi evra, a GSP mora da zajmi 38 milijardi dinara? Dodatno, sve moguće reforme koje je Šapić uveo u javni prevoz su dovele do toga da je prihod od prodaje karata u gradskom prevozu u Beogradu bio oko 230 miliona dinara mesečno, što je za 330 miliona dinara manja zarada nego što je bila u prethodnom sistemu“, dodaje se.

PROČITAJTE JOŠ

Evidentno je da je, kako se navodi u saopštenju, Šapićev sistem naplate propao kao i njegov plan da se iz povećane cene karata kupuju nova vozila. Ova vlast mora da ode i da prestane da odlučuje u Beogradu inače od našeg grada neće ostati bukvalno ništa.

****

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar