Goran Vesic
Goran Vesić Foto:TANJUG/ BEOINFO/ PREDRAG MITIC

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, najavio je danas na da će podneti tužbu za klevetu protiv osobe koja vodi Tviter nalog Savski nasip.

Pročitajte i ovo

Goran Vesić je tužbu najavio zbog objave na tom nalogu gde piše sledeće: „Na pitanje građana zašto investitor seče kesten star 85 godina, koji je na javnoj, a ne privatnoj površini, investitor odgovara: ‘Lično mi je Vesić dozvolio’. Ugao Radojke Lakić i Ravaničke, građani upravo čuvaju drvo“.

„Ne poznajem investitora, ne znam kada je dobio dozvolu, a o svakoj eventualnoj seči bilo kog drveta odluku donosi komisija koja se nalazi pri Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove, sa kojom nemam nikakve veze. Ako onaj ko vodi ovaj nalog ima dokaz da je ‘investitor’ stvarno ovo izjavio povući ću tužbu protiv administratira i tužiću osobu koja je davala takve izjave“, naveo je Vesić i dodao:

„Kao javni funkcioner dužan sam da trpim kritike, ali ne i laži. Ovo je bezočna laž.“

Podsećamo, stanari na beogradskoj opštini Zvezdara uspeli su da sačuvaju da kesten iz 1936. godine da ne bude posečen. Ovo drvo je zasmetalo investitoru, koji gradi stambeni objekat. Zarad dobrih komšijskih odnosa, investitor je odustao od seče stabla, iako je za nju imao saglasnost, odnosno rešenje Gradskog zelenila. Stanari okolnih ulica koji od petka protestuju aplauzom su pozdravili ovu odluku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar