Ana Gođevac, SSP
Ana Gođevac Foto: Nova S

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac izjavila je danas kako radovi na Bulevaru patrijarha Pavla traju već 1.653 dana i ocenila je da oni "neće biti završeni dok ne smene ovu nestručnu, bahatu i korumpiranu vlast koju ne interesuje ni bezbednost ljudi niti što gube sate i dane života u saobraćajnim gužvama".

„Obustavljen je tender za izbor izvođača na etapi 1 jer su svi koji su učestvovali ponudili više od maksimalno određene cene u tenderu odnosno više od 16,1 milion evra“, izjavila je Ana Gođevac u pisanoj izjavi.

Ona je naglasila da su prvo angažovani izvođači koji nisu uradili svoj zadatak u roku kao i da za to niko nije odgovarao.

„Onda su ti isti izvođači odustali od radova, pa je najavljen novi tender. Sada je i taj tender obustavljen“, izjavila je Gođevac.

„Već pet godina traje izgradnja ovog Bulevara kao pristupna saobraćajnica za Most na Adi koji je izgrađen za tri godine“, podsetila je ona i zaključila da će se ovako raditi „svi projekti dok SNS-SPS vlast ne ode u političku penziju, a to će biti na prvim slobodnim i fer izborima“.

***

BONUS VIDEO – Nesreća u Bulevaru patrijarha Pavla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare