Obrenovački put, Goran Vesić
Foto: Vesna Lalić, Dragan Mujan/Nova.rs

Više od decenije meštani Ostružnice nemaju puno izbora dok preko Obrenovačkog puta prelaze na drugu stranu. Umesto pešačkog prelaza čekaju ih dve duple bele trake, a semafore manjaju svetla automobila koji neprestano dolaze.

Portal Nova.rs ranije je pisao o problemima sa kojima se suočavaju meštani Ostružnice, koji su umorni od svakodnevnih neisupunjenih obećanja.

Nikola Todorović, jedan do meštana, u izjavi za Nova.rs kaže da su poslednje obećanje dobili još pre tri meseca.

“Rečeno nam je da naš predsednik opštine Čukarica  mora da pošalje zvaničan dopis zameniku gradnočelnika Beograda Goranu Vesiću, koji će taj dopis poslati dalje Vladi Srbije na pregled. To se ni dan danas nije dogodilo”, navodi Todorović.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nedavno je jednom od Todorovićevih komšija policija pisala i kaznu zbog prelaska puta, ali su ubrzo odustali kada su napravili detaljniji uvid u situaciju.

PROČITAJTE JOŠ

“Mi samo želimo ulicu po planu detaljne regulacije kroz centar naselja Ostružnica”, naglšava Todorović koji dodaje da planira da traži pomoć I premijerke Srbije Ane Brnabić I njenog kabineta, jer su “očigledno oni nadležni za to”.

Podsetimo, meštani Ostružnice ranije su više puta napominjali da do njihovih kuća ne mogu da prođu vatrogasna ili vozila hitne pomoći.

Stanarima je u opštini Čukarica rečeno da problem može biti rešen za pet godina.

BONUS VIDEO: Investitor nastavio radove na gradilištu u Glamočkoj ulici uprkos zabrani inspekcije 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar