Foto: Nova.rs

Putevi Srbije upozoravaju vozače da je na auto-putu E-75,na deonici petlja Predejane - petlja Vladičin Han zbog radova u tunelu „Manajle“ do 10. septembra zatvorena za saobraćaj preticajna traka, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na deonici petlja Mostar – petlja Aerodrom pod večeras u 23 časa do sutra do 3 sata odvijaće se radovi u pokretu u preticajnoj traci.

Na delu autoputa od petlje Pećinci do petlje Dobanovci na desnoj strani do 30. septembra izvode se radovi u pokretu i u toku svetlog dela dana, a za saobraćaj je zatvorena je zaustavna traka, dok će vozila moći da idu voznom i preticajnom trakom.

Obustavljen je saobraćaj na deonici Kraljevo – Mataruška Banja zbog radova koji se izvode u punoj širini kolozova i oni će trajati do 30. septembra. U tom periodu sa puta Ušće-Kraljevo neće biti omogućen prilaz Mataruškoj Banji, a alternativni putni pravac je put Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Povezane vesti:

Automoto savez Srbije (AMSS) navodi da će od danas do 13. septembra u periodu od 18 do 6 časova biti zatvorena po jedna traka na Pancevačkom mostu. Do izmene u režimu saobraćaja dolazi zbog radova na sanaciji oštećenih spojnica na Pančevačkom mostu, na deonici Beograd – Pančevo u smeru ka Beogradu.

Do 10. septembra biće izmenjen reži saobraćaja i na deonici petlja Kolari – petlja Smederevo, gde će se zbog radova saobraćaj odvijati preticajnom trakom suprotnog smera, i desnom-zaustavnom trakom u smeru kretanja.

U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Do 8. septembra od 7 do 17 časova zbog radova na popravci kolovoza na delu regionalnog puta od Brzeća do Rendarske krivine na Kopaoniku doći do potpune obustave u saobraćaju. Alternativni putni pravac je Brus – Milentija – Osredci – Kriva Reka – Rendarska Krivina.

Do 15. oktobra zbog izgradnje sektora B6 Obilaznice oko Beograda, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Beli Potok – tunel Straževica. U zoni radova koja se nalazi 400 metara od kružnog toka Resnika u smeru ka Bubanj Potoku saobraćaj će biti izmešten na prošireni deo kolovoza u dužini od 170 metara.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar