(Foto, Video) Helikopterski desant na Palatu Srbije

Društvo 02. jun. 202011:21 > 12:29
Podeli:
Foto: Nova.rs

Helikopterska eskadrila MUP-a Srbije danas pre podne pred očima prolaznika ispred Palate Srbije izvela je zanimljiv program u okviru priprema za promociju nove klase policijskih polaznika, koja će biti održana ispred palate Srbija.

Slučajni prolaznici koji su se zatekli ispred Palate Srbije mogli su prisustvovati zaanimljivoj sceni kao u akcionim filmovima.

Na nebu najpre su se pojavila dva helikoptera novi Erbasov H-145M i AB -212A iz kojih su se pomoću konopa spustili policijski specijalci i zauzeli pozicije za akciju.

Foto: Nova.rs

Helikopteri,  kada su se svi specijalci spustili kako su munjevito doleteli, tako su i otišli, napravivši krug iznad Palate Srbije.

Foto: Nova.rs

Posle par trenutaka pojavio se i treći helikopter u plavo beloj boji isto tipa AB-212, koji je zatim pokupio specijalce, koji su visli na kanapu dok se letelica udaljavala, na zaprepašćnje prolaznika, koji su sve to sa velikom pažnjom snimali i slikali.

Inače, pre nekoliko dana, helikopterska jednica MUP Srbije u okviru priprema za ovu ceremoniju izvela je sličan program, ali je korišten samo jedan helikopter Erbas H-145M.

 

Komentari

Vaš komentar