Goran Cvetanović Foto: printscreen twitter/privatna arhiva

U parku pored stadiona ”Dubočica” juče je održana izložba pasa svih rasa, a među dobitnicima nagrada je i pas gradonačelnika Leskovca Goran Cvetanović, pošto je, kako se sam pohvalio na svom Fejsbuk profilu, njegov doberman proglašen za najlepšeg u toj grupi.

Kako pišu Južne vesti, na međunarodnoj izložbi je učestvovalo oko 400 pasa, a dvadesetomesečni doberman Hanibal u vlasništvu prvog čoveka Leskovca proglašen je za najlepšeg u svom razredu.

Pored prilike da popričam sa ljubiteljima divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža – napisao je Cvetanović.

Foto: Goran Cvetanovic/Facebook

 

Ovo je još jedna u nizu nagrada gradonačelnika Leskovca, pošto je već dobio nagradu Srpskog lekarskog društva, Svetosavsku nagradu, a dobitnk je nagrade i „Kapetan Miša Anastasijević“ za razvoj Srbije.

Podsetimo, Cvetanović je već ranije dobio nagradu za štiglića koji najlepše peva, džentlmena godine, najlepše dvorište, kao i za najčitaniji stručni članak godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare